13.01.14

Draudzīgais cirka zilonītis


Sveiki,
Šodien gribas nedaudz padalīties ar savu pēdējā laika veikumu - plīša zilonīti.
Šo zilonīti uzšuvu īpaši vienai draudzenei, kur gaida bērniņu un rīkoja gaidību ballīti. Izlēmu, ka vēlos uzdāvināt kaut ko jauku un ļoti personīgu. Draudzene gaida puiku, tāpēc nolēmu uzšūt ziloni.

 Piegrieztni atradu Tildas rokdarbu grāmatā. Man ļoti patīk viņas grāmatas, jo tajās atrodamie projektiņi ir salīdzinoši vienkārši, bet labi iederas jebkurā interjerā. Un labākais ir tas, ka visu šarmu piedod rokdarbnieka izdoma, materiālu izvēle un citas mazas detaļas, kas padara katru projektu unikālu.
Nevēlos pārkāpt autortiesības, tāpēc, diemžēl, piegrieztni nevaru ievietot savā blogā, bet tās var atrast grāmatās un diezgan daudz kas pieejams internetā (tiesa gan nelegāli). Audumus iegādājos tirgū, IKEA un lentītes ir no rokdarbu veikala.  Pamata audums bija gaišs, bet ziloņa pelēko krāsu panācu audumu nokrāsojot ar auduma krāsu. Izmantoju sarainu otu, lai panāktu tekstūras efektu. Ausis un pēdas oriģināli ir no tā paša auduma kā bikses, bet novecojuša efekta panākšanai nokrāsoju ar to pašu krāsu kā visu zilonīti. Bikšelēm apdari taisīju no lentītēm. Tā kā zilonītis ir domāts bērnam, nešuvu  pogas vai citus nieciņus, lai izvairītos no veselībai bīstamām detaļām. 

Manuprāt, sanāca ļoti simpātisks maza džentlmeņa pavadonis :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru