15.03.12

Ej Prom! Es lasu - viss ir izteikts ar grāmatas vāciņu

Vai jums ir gadījies iegrimt grāmatā un tad tikt pārtrauktam pašā interesantākajā vietā? Man ir. Tad lūk trīs jaukas meitenes Erin Bowman, Sarah Enni un Tracey Neithercott izdomājušas ģeniālu risinājumu šai problēmai. Grāmatu vāciņi, kuri liek manīt, ka esi iegrimis lasīšanā un nevēlies ne ar vienu komunicēt.
Vāciņi visās varavīksnes krāsās
Meitenes ir radījušas trīs komplektus ar šādiem vāciņiem un sadalījušas tos savā starpā. Lai nepārkāptu autortiesības, bet dotu iespēju tikt pie šī ģeniālā izgudrojuma, varat apmeklēt meiteņu blogus, kur atradīsiet PDF failus drukāšanai. 
Pirmais komplekts atrodams šeit
Pie otrā komplekta var tikt šeit
Specifiskais komplekts pieejams šeit

Meitenes ir izveidojušas arī video par to, kā vislabāk ielocīt vāciņus, lai tie perfekti derētu jebkurai grāmatai, kā arī viņu blogos ir atrodamas rakstiskās instrukcijas. Iespējams, ir vēl kāds labs veids, kā uzlikt grāmatām šos burvīgos mētelīšus.
 
Labs veids, kā uzlikt vāciņu tā, lai tas neslīd nost no grāmatas 

Manuprāt, šī ir ģeniāla ideja un prieks arī par to, ka visi vāciņi ir brīvi pieejami. Katram ir iespēja izvēlēties piemērotāko tieši savam raksturam un vēlmēm. Gan jau drīz atradīsies gudrinieki, kas līdzīgus vāciņus radīs arī latviski. Ceru, ka noderēs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru